Laurence & Michiel

Dag Joshua, het is echt puur genieten om naar de foto's te kijken, zo veel leuke, kleine en toch heel belangrijke momentjes die je hebt kunnen vastleggen! We gaan hier nog super lang van nagenieten en we zijn heel blij dat je erbij was, want dit zijn exact de foto's die we graag als herinnering hadden gehad, heel erg bedankt!

Laurence & Michiel, Domein Rotsaert, Wortegem-Petegem

www.rotsaert.be

Aline & Vitor

Bonsoir! C’est officiel : Saint-Nicolas est passé ! Quel étonnement, quelle gaieté, quelles impressions fortes nous ressentons juste maintenant, alors que nous venons de passer en revue une première fois la galerie complète! Pour les émotions que tes photos nous apportent : M E R C I ! M E R C I ! Et Encore M E R C I !

Aline & Vitor, Les Cabanes de Rensiwez, Houffalize

www.lescabanesderensiwez.be

Carl-Philip, Cecilia & Ada

De hele fotobeleving met Joshua ademt toewijding: tijdens de sessie merk je meteen hoe ze je eigenheid aanvoelt en die gericht vastlegt. Ze weet hoe ze je best in beeld brengt en dat blijkt ook achteraf: we kregen een prachtig album en zorgvuldig afgewerkte foto's in een op maat gemaakt doosje. We zijn supertevreden met de bijzonder foto-ervaring en de treffende herinneringen.

John & Alexandra

Beste Joshua, van harte proficiat met de realisatie, zo leuk om al die happy mensen te zien. Fantastisch werk! Het was super leuk om met jullie te mogen samenwerken.

Veronique, Musso, Lago di Como, Italië, with MeetMarcel.be

Vicky & Jeroen

Dag Joshua, we wilden je nog eens bedanken voor de supermooie foto’s! Je hebt heel goed de sfeer en de emoties vastgelegd van een prachtig weekend! Heel fijn om naar terug te kijken en alles weer een beetje opnieuw te mogen/kunnen beleven. We doen ergens midden september een foto-avond met familie en vrienden, dus kijken we ook uit naar hun reacties. Heel veel liefs,

Vicky & Jeroen, Villa Pliniana, Lago di Como, Italië with MeetMarcel.be

Villa Pliniana

Koen & Kristof

Dag Joshua, bedankt voor de prachtige montage. Wat een knappe beelden! Het gevoel van onze mooie dag kwam helemaal terug, onbetaalbaar ❤ We kijken al uit naar het vervolg!

Kristof & Koen, Wijndomein Nobel, Lochristi, with Présence.com

Wijndomein Nobel

HELEEN & WARD

Dag Joshua! Wij waren vereerd dat jij onze trouwreportage gemaakt hebt! Ook heel leuk dat je zo lang gebleven bent om alles op foto te vereeuwigen ;) Je straalt zelf veel rust uit terwijl je werkt, en dat maakte het voor ons heel aangenaam. De stijl is helemaal wat ik voor ogen had! Je eerste foto's zijn alvast fantastisch! We zijn heel benieuwd naar de rest.

Heleen & Ward, Cultuurfabriek, Ronse

www.cultuurfabriek.be

NEXT